Ik ben vaak te vinden in de sportschool en verder geniet ik ervan om gezellig op stap te gaan. Ergens een cappuccino drinken of lekker wat eten met vrienden en familie.

Ook ben ik gek op reizen, ik ben een echte zonaanbidder en geniet ervan om de architectuur en cultuur in andere landen te verkennen. Het ontdekken van prachtige authentieke dorpjes, heerlijke restaurants bezoeken en met een boek aan het zwembad liggen. Mijn passie voor reizen inspireert mij ook om droominterieurs te ontwerpen voor woningen in het buitenland, of het nu gaat om een charmant stadsappartement of een luxe villa aan de kust.

Een uniek droominterieur creëren met de perfecte weerspiegeling van de omgeving en levensstijl van de bewoners is altijd weer een geweldige uitdaging.

Voordat je verder kijkt zou ik me graag even willen voorstellen. Ik ben gek op mijn werk en ik heb het geluk dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken, maar in mijn vrije tijd vind ik het ook leuk om me bezig te houden met mijn andere hobby’s. 

Voordat je verder kijkt zou ik me graag even willen voorstellen. Ik ben gek op mijn werk en ik heb het geluk dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken, maar in mijn vrije tijd vind ik het ook leuk om me bezig te houden met mijn andere hobby’s. Ik ben vaak te vinden in de sportschool en verder geniet ik ervan om gezellig op stap te gaan. Ergens een cappuccino drinken of lekker wat eten met vrienden en familie.

Hi, Ik ben Lisa Holtkamp, woonachtig in Maarssen dorp en trotse eigenaresse van
Younique Interieur.

Over 

Vanaf nu focus ik me volledig op de totaalrealisatie en het ontzorgen van opdrachtgevers. Ik heb gemerkt dat ik ontzettend veel voldoening haal uit het leveren van complete realisaties, alles uit handen nemen en er 100% voor gaan. Ik heb korte lijntjes met verschillende vakmensen om droomprojecten te kunnen realiseren. Hierdoor kunnen wij samen iets creëren dat werkelijk uniek is. 

De afgelopen jaren heb ik allerlei koppels, gezinnen en bedrijven geholpen met een uniek interieur. Van kleuradviezen tot hulp bij de styling en totaal projecten. 

Ik hou van rustige, warme basiskleuren zoals zand, bruin en taupe in combinatie met een mooie contrastkleur en “a touch of gold”. Daarnaast ben ik gek op materialen, zoals velours, natuursteen en messing. 

Ik hou van rustige, warme basiskleuren zoals zand, bruin en taupe in combinatie met een mooie contrastkleur en “a touch of gold”. Daarnaast ben ik gek op materialen, zoals velours, natuursteen en messing. De afgelopen jaren heb ik allerlei koppels, gezinnen en bedrijven geholpen met een uniek interieur. Van kleuradviezen tot hulp bij de styling en totaal projecten. 

Mijn eigen interieurstijl zou ik omschrijven als elegant, luxueus en chique, maar vooral ook sfeervol en huiselijk. 

Met mijn visie en expertise en jouw wensen kunnen we samen je droominterieur realiseren. Ik ben creatief maar ook zeer praktisch, daarom kan ik met verrassende en creatieve, maar realistische oplossingen komen.

Mede omdat ik een goed inlevingsvermogen heb en goed kan luisteren, weet ik wat je nodig hebt tijdens het traject. Ik weet je wensen te vertalen naar een passend interieurontwerp, maar ook naar de persoonlijke begeleiding die je nodig hebt tijdens het traject.

Een totaalproject waarin persoonlijke aandacht voorop staat, je gehoord en gezien voelt. Dat is waar ik in geloof en waar ik voor sta.

Unieke & exclusieve totaalrealisaties, waarin jouw persoonlijke wensen en behoeften centraal staan.

Ik geloof in ...

Benieuwd wat Younique voor jou kan betekenen? Vul het contactformulier in met jouw vraag of wens, dan zal ik z.s.m. contact met je opnemen!

Ik kijk er naar uit om jou te leren kennen!