Een uniek en exclusief interieur op maat, waar persoonlijke aandacht voorop staat.

Particuliere diensten

Herken je jezelf in bovenstaande beschrijving? Dan neem ik je graag mee in het het proces van een interieuradvies op maat.

Misschien vind je het een overweldigende taak waarbij je door de bomen het bos niet meer ziet. Je hebt geen tijd en zin om weer over de woonboulevard te slenteren en om overal dezelfde spullen te zien. Je verlangt naar een uniek ontwerp waarbij elk meubelstuk en accessoires zorgvuldig zijn uitgezocht op basis van jouw wensen en behoeften.

Je verlangt naar een exclusief interieur dat is afgestemd op al jouw wensen en dat jouw karakter uitstraalt. Een interieur wat echt aanvoelt als thuis, het hoeft niet met elke micro trend mee te gaan. De ruimte moet niet alleen esthetisch zijn, het moet ook kloppen in zijn functionaliteit. Met mijn creatieve en praktische denkwijze creëren we een plek die aanvoelt als thuis en naadloos aansluit op je dagelijkse behoefte.

Een doordacht en persoonlijk interieurontwerp op maat

Younique Interieur streeft naar het creëren van interieurs die een gevoel van luxe en warmte uitstralen en waar de focus ligt op persoonlijke aandacht. Omdat Younique Interieur zich richt op totaalrealisaties gaan we verder dan alleen het leveren van een ontwerp. Denk hierbij aan de begeleiding bij de uitvoering en realisatie van het ontwerp. Om deze reden bied ik geen standaardpakket aan maar bespreken we wat je nodig hebt tijdens het traject.

Samen creëren we een unieke leefomgeving die jouw verhaal vertelt & waar je elke dag weer van kunt genieten

Monique & Ton

Om onze saaie slaapkamer een bijzonder uiterlijk te geven hebben wij de deskundige hulp van Younique interieur ingeroepen. We zijn enorm tevreden over het hele traject, van intakegesprek tot het complete, serene concept voor onze slaapkamer. Younique Interieur is een dikke aanrader als je een creatief en uniek advies voor je interieur wilt!

“We zijn aangenaam verrast door het deskundig advies van Younique Interieur"

Dat mijn dansschool een flinke make-over nodig had was duidelijk maar waar moest ik beginnen?! Ik schakelde Lisa in, zij gaf haar advies en mening maar luisterde ook goed naar mijn wensen. Achteraf had ik dit veel eerder moeten doen.

"Als je een enthousiaste, betrouwbare en goede interieurstyliste zoekt, twijfel niet en neem contact op met Lisa.

Dansschool Spotlight

College voor de Rechten van de Mens

Het College voor de Rechten van de Mens is enorm tevreden met de restyling van onze kantine. Voor deze restyling kwam nauwelijks iemand in deze ruimte. En nu is het elke dag goed druk! Het is smaakvol en eigentijds ingericht. Super blij en een enorme aanrader!!

"Voor deze restyling kwam nauwelijks iemand in deze ruimte. En nu is het elke dag goed druk!"

Loes & Bert

Voor ons nieuwe appartement twijfelde ik over de kleuren en materialen die ik wilde gebruiken. Ik had zelf al ideeën over wat ik mooi vond, alleen Lisa kwam met nog creatieve oplossingen. Ik ben zeer tevreden over het advies van Lisa en door haar heb ik meer gedurfd in huis. Ik zou het dus iedereen aanraden!

"Wij zijn heel tevreden over Lisa en genieten nu volop van ons mooi ingerichte appartement."

We beginnen met een vrijblijvend kennismakingsgesprek online. We leren elkaar kennen en kijken of er een klik is. Wie ben je als persoon? Waar heb je hulp bij nodig? In dit gesprek zal ik mijn werkwijze verder toelichten en vertel ik je wat je kan verwachten. 

1. Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Enthousiast geworden na deze kennismaking? Dan stuur ik je alle benodigde informatie en gaan we samen aan de slag om jouw verhaal te ontdekken! Ook zullen wij een gesprek inplannen op locatie, zodat we alle wensen in kaart kunnen brengen. 

2. Jouw verhaal ontdekken

Hierna ga ik aan de slag met jouw interieur op maat. Ik vind het belangrijk dat alles in de basis klopt. Ik richt me eerst op alle praktische zaken, zoals de indeling. Daarna gaan we verder kijken naar de sfeer, kleuren en materialen.

3. Concept en indelingsvoorstel:
De basis moet kloppen

Als alles in de basis klopt, zal ik een verrassend kleuren- en materialenplan samenstellen om een passend geheel te creëren. Ook zal ik verschillende locaties en leveranciers bezoeken voor bijvoorbeeld meubels en maatwerk. Vervolgens werk ik het plan uit in een 3D beeld.

4. Materialen en kleuren:
De juiste sfeer creëren 

Daarna is het tijd voor de eindpresentatie, als alles naar wens is gaan we over tot de realisatie van de gemaakte plannen. Indien nodig kan ik jullie in contact brengen met de benodigde vakmensen of neem ik de gehele projectbegeleiding op me. Ik sta voor je klaar om het hele proces van A tot Z te regelen. 

5.  Uitvoering & realisatie

Bij de afronding van het project besteed ik speciale aandacht aan de finishing touch. Ik zal de ruimte stylen met zorgvuldig geselecteerde accessoires en decoratieve elementen om het interieur nog persoonlijker en sfeervoller te maken. Dit zorgt ervoor dat het interieur helemaal tot zijn recht komt en we een zeer exclusieve uitstraling kunnen creëren.

6. Finishing Touch

Hoe doorlopen wij samen het traject?

Creëer een oase van comfort en gastvrijheid. Bij Younique Interieur kan je ook terecht voor de inrichting van vakantiewoningen!

ook voor vakantiewoningen

Younique Interieur verzorgt complete plannen die direct naar de aannemer of vakman kunnen worden doorgestuurd. Naast het ontwerp kan Younique Interieur ook al het contact met de aannemer en leveranciers onderhouden. Dat scheelt jou een hoop tijd en energie die je ergens anders goed kan gebruiken.

Compleet plan

Mijn doel is om een leefruimte te creëren die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook functioneel en  productieverhogend.

Focust op resultaten

Inrichting van jouw woning?

Waarom younique voor de

Particuliere projecten

Eerdere

Algemeen
 • Een advies is inclusief reiskosten binnen een straal van 20km van Maarssen, buiten deze straal reken ik €0,30 per km.
 • Eventuele parkeer-en verblijfskosten zijn voor rekening van de opdrachtgever.
 • Ik werk met een aanbetaling van 50% van het factuurbedrag.
Ik werk met van tevoren gecommuniceerde en schappelijke tarieven, zodat je niet voor onverwachte kosten komt te staan. Neem contact op voor een op maat gemaakte offerte. Ik werk met een uurtarief van €70,00 excl.  Bij een compleet advies horen alle onderstaande elementen: • Een uitgebreid intakegesprek op locatie of online
 • Sfeerimpressie d.m.v. een passend moodboard
 • Kleur,- materialen-, licht-, meubel- & indelingsplan
 • Tussenpresentatie
 • Maatwerk tekeningen
 • Opvragen van offertes bij winkels & leveranciers
 • Kostenspecificatie
 • Fotorealistische impressies en films (in 3D)

 • Overzicht van de belangrijke maatvoering
 • Shoppinglist
 • Je krijgt een digitale versie met klikbare linkjes naar al jouw favorieten én een hardcopy versie.
 • Meerdere contactmomenten & eventuele correctieronde
 • Optioneel: Inkoop van alle accessoires & het afstylen op locatie
 • Optioneel: projectbegeleidingWat kost een interieur op maat?

Investering

Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Verzonden!

Klaar om Younique Interieur in te schakelen voor jouw interieur op maat? Neem contact met mij op voor een op maat gemaakte offerte.

Neem contact op