Op deze pagina kan je een selectie zien van particulier en zakelijk afgeronde projecten. Wil je graag op de hoogte blijven van lopende projecten? Neem dan een kijkje op mijn instagram pagina @youniqueinterieur.

projecten

Ben jij klaar om je zakelijke omgeving te transformeren naar een uniek en eigentijds interieur? Bekijk hier wat ik voor jou kan betekenen!

Ook op zoek naar zakelijk interieuradvies?

Samen hebben we al haar wensen besproken. Het is een dansschool waar voornamelijk veel kinderen over de vloer komen, maar er worden ook veel dans-en sportlessen gegeven voor jong en oud. Ze had een duidelijk idee over de uitstraling van de ruimte. Ik ben aan de slag gegaan met een ontwerp dat past bij haar visie en ideeën. Uiteindelijk heb ik een ontwerp gemaakt voor een gezellige, warme ontvangstruimte waar iedereen van jong tot oud welkom is.

De eigenaresse van Dansschool Spotlight zat tijdens de lockdown met haar handen in het haar. Een lege dans-en sportzaal, omdat de lessen helaas niet meer binnen gegeven mochten worden. Deze omstandigheden gaven haar echter wel de mogelijkheid om haar dansschool een totale make-over te geven. Iets wat ze al een langere tijd wilde gaan uitvoeren, maar waar te beginnen?

Dansschool Maarssen

Ben jij klaar om je droomhuis werkelijkheid te maken met een uniek en luxe advies op maat?
Bekijk hier wat ik voor je kan betekenen!

Ook op zoek naar particulier interieuradvies?

Ik heb aandachtig geluisterd naar hun wensen: een sfeervolle, praktische slaapkamer waar ook werd gedacht aan een compacte werkplek. En misschien wel het belangrijkste: kleuren die goed bij het bed passen, waardoor het een warm en rustig geheel zou worden. Vol enthousiasme ben ik voor hun aan de slag gegaan om een uniek ontwerp te bedenken waar al hun wensen in verwerkt zijn. 

Monique en Ton, eigenaren van een mooie woning in de Meern wilden al langere tijd hun slaapkamer met sauna aanpakken. De eerste stap was al gezet: het aanschaffen van een nieuw bed. Echter bleek deze kleur wat anders uit te vallen dan gewenst. Vervolgens hebben ze mijn hulp ingeschakeld om om hun slaapkamer weer een sfeervol en kloppend geheel te maken. 

Slaapkamer de Meern

Ben jij klaar om je zakelijke omgeving te transformeren naar een uniek en eigentijds interieur? Bekijk hier wat ik voor jou kan betekenen!

Ook op zoek naar zakelijk interieuradvies?

Voor deze opdrachtgever maakte ik eerder het ontwerp voor de nieuwe kantine. Toen deze afgerond was en de reacties vol lof waren, werd het ook tijd om deze ruimte te transformeren. Er werd mij gevraagd om een ontwerp te maken voor de ruimte die het gevoel uitstraalt van een gezellige huiskamer en die in één lijn staat met de kantine. Voorheen diende de ruimte als opslag- en kopieer ruimte. Nu dient het als de huiskamer van de organisatie, een plek waar je bijeen komt en je collega's bijpraat over het weekend onder het genot van een kop koffie en waar je uiteraard de mogelijkheid hebt om te flexwerken.

Zakelijke huiskamer

Ben jij klaar om je zakelijke omgeving te transformeren naar een uniek en eigentijds interieur? Bekijk hier wat ik voor jou kan betekenen!

Ook op zoek naar zakelijk interieuradvies?

Al snel kwam naar voren dat ze ervoor wilden zorgen dat het aantrekkelijker was om op kantoor te werken, mede door het vernieuwen van de kantine. “We willen een kantine met een warm en huiselijk gevoel, een ontmoetingsplek, zodat iedereen weer met meer plezier naar werk gaat." En zeg nou zelf: je werkt toch veel beter in een prettige werkomgeving?

Nu vraag je je waarschijnlijk af of de transformatie van de kantine heeft bijgedragen aan het hoofddoel: Jazeker! En zelfs meer dan dat. Elke middag zit het vol tijdens lunchtijd, maar er vinden ook informele overleggen plaats tussen collega’s en ook de vrijdagmiddagborrel is hier weer teruggekeerd.

In de corona periode werd thuiswerken het nieuwe normaal, nauwelijks mensen op kantoor, omdat het simpelweg niet mocht. Na deze periode raakten de meeste werknemers hieraan gewend. Veel werknemers bleven thuis werken en het kantoor bleef leeg, er moesten weer meer mensen naar kantoor komen, maar hoe?

De organisatie nam contact met mij op met de vraag of ik hun kon helpen met het interieur van de kantine. Dat was namelijk niet meegegroeid met hun organisatie en visie. Ik heb aandachtig geluisterd naar hun wensen en de mogelijkheden besproken.

Kantine op kantoor

Ben jij klaar om je zakelijke omgeving te transformeren naar een uniek en eigentijds interieur? Bekijk hier wat ik voor jou kan betekenen!

Ook op zoek naar zakelijk interieuradvies?

Voor deze opdrachtgever ben ik aan de slag gegaan met een ontwerp waar de focus lag op de sfeer en akoestiek in de ruimte. Uiteindelijk hebben we een mooi resultaat gecreëerd door een sfeervolle vergaderruimte te realiseren met akoestische wandpanelen. Uiteraard is er ook gedacht aan ergonomische stoelen om lange vergaderingen comfortabel te maken voor de werknemers. Uiteraard heb ik me ook gefocust op duurzame materialen die gebruiksvriendelijk zijn, zodat de opdrachtgever een lange tijd kan genieten van deze prettige vergaderruimtes.

Voor een zakelijke opdrachtgever werd het tijd om extra vergaderruimtes te creëren. Nu na corona iedereen weer op kantoor kwam werken was er een tekort aan (hybride) vergaderruimtes. Ze miste een sfeervolle en functionele vergaderruimte waar je samen met het team tot de beste ideeën zou komen. Er kwamen een paar punten naar voren waar zij op dit moment niet tevreden over waren en die dus verwerkt moesten worden in het ontwerp. Deze punten waren o.a. de akoestiek in de ruimte, gebrek aan sfeerverlichting, en meer warmte en rust willen voelen in de ruimte.

Vergaderruimtes aan de Utrechtse gracht

Ben jij klaar om je zakelijke omgeving te transformeren naar een uniek en eigentijds interieur? Bekijk hier wat ik voor jou kan betekenen!

Ook op zoek naar zakelijk interieuradvies?

Vervolgens ging ik aan de slag met een 3D-visualisatie om haar een realistisch beeld te geven van hoe het nieuwe interieur eruit zou komen te zien. Daarnaast heb ik haar geholpen bij het maken van kleur- en materiaalkeuzes die perfect passen bij de gewenste eigentijdse en klassieke uitstraling van de salon. Dankzij de goede samenwerking en de geweldige uitvoering van het advies heeft Beautytrend Utrecht een interieur dat perfect aansluit bij de wensen en visie van de eigenaresse: een klassiek, modern, warm en eigentijds interieur. Haar klanten worden nu verwelkomd in een prachtige ambiance waar ze kunnen genieten van diverse schoonheidsbehandelingen.

De winkelstraat van Maarssen heeft er in ieder geval weer een parel bij! Dat de nieuwe salon een nog groter succes mag worden!

Ik kreeg de eer om de visie van de eigenaresse van Beautytrend Utrecht tot leven te brengen in haar nieuwe salon. De eigenaresse van Beauty Trend Utrecht kocht een nieuw pand voor haar onderneming en woning in het hartje van Maarssen Dorp. Een pand met een hoop achterstallig onderhoud, maar daarom ook de mogelijkheid om alles te strippen en het pand te voorzien van een compleet nieuwe inrichting. Samen zijn we de uitdaging aangegaan om een ontwerp te creëren voor een sfeervolle en uitnodigende ruimte voor (potentiële) klanten.

Om ervoor te zorgen dat het ontwerp perfect zou aansluiten op de visie van de eigenaresse, begon ik met een uitgebreid intakegesprek waarin we al haar wensen, ideeën en specifieke eisen besproken. Op deze manier kon ik een goed beeld vormen van wat zij voor ogen had. 

Beautysalon Maarssen

Dat mijn dansschool een flinke make-over nodig had was duidelijk maar waar moest ik beginnen?! Ik schakelde Lisa in, zij gaf haar advies en mening maar luisterde ook goed naar mijn wensen. Achteraf had ik dit veel eerder moeten doen.

"Als je een enthousiaste, betrouwbare en goede interieurstyliste zoekt, twijfel niet en neem contact op met Lisa.

Dansschool spotlight

Loes & bert

Voor ons nieuwe appartement twijfelde ik over de kleuren en materialen die ik wilde gebruiken. Ik had zelf al ideeën over wat ik mooi vond, alleen Lisa kwam met nog creatieve oplossingen. Ik ben zeer tevreden over het advies van Lisa en door haar heb ik meer gedurfd in huis. Ik zou het dus iedereen aanraden!

"Wij zijn heel tevreden over Lisa en genieten nu volop van ons mooi ingerichte appartement."

Monique & Ton

Om onze saaie slaapkamer een bijzonder uiterlijk te geven hebben wij de deskundige hulp van Younique interieur ingeroepen. We zijn enorm tevreden over het hele traject, van intakegesprek tot het complete, serene concept voor onze slaapkamer. Younique Interieur is een dikke aanrader als je een creatief en uniek advies voor je interieur wilt!

“We zijn aangenaam verrast door het deskundig advies van Younique Interieur"

College voor de Rechten van de Mens

Het College voor de Rechten van de Mens is enorm tevreden met de restyling van onze kantine. Voor deze restyling kwam nauwelijks iemand in deze ruimte. En nu is het elke dag goed druk! Het is smaakvol en eigentijds ingericht. Super blij en een enorme aanrader!!

"Voor deze restyling kwam nauwelijks iemand in deze ruimte. En nu is het elke dag goed druk!"

Younique Interieur richt zich op unieke en luxe totaal transformaties, waarin persoonlijke aandacht centraal staat. Van de eerste schets op papier tot het stylen van de laatste accessoires op locatie. Alles voor jouw particulieren of zakelijke droominterieur.

Unieke & luxe transformaties

 Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Samen zullen we de eerste stappen zetten naar jouw Younique Interieur!

Nieuwsgierig geworden?