Klaar om je zakelijke ruimte om te toveren naar een exclusief, uniek en eigentijds interieur, zonder dat het je extra tijd en moeite kost? Ik sta voor je klaar om je visie werkelijkheid te maken,. Zo kan jij je blijven focussen op de dingen die voor jou prioriteit hebben, zoals je veeleisende baan, je drukke sociale leven en gezin..

Zakelijk interieur

Het interieur is het visitekaartje van een bedrijf. Je wil een goede eerste indruk achterlaten bij een bezoekers en potentiële klant. Een eerste indruk kan je maar één keer maken, dat wil je goed doen.

Als het gaat om een zakelijke omgeving (her) inrichten ben je bij Younique Interieur
aan het juiste adres. 

 Elke branche is anders en vraagt daardoor om een andere aanpak. Younique Interieur zorgt voor een persoonlijke aanpak en streeft naar exclusieve & unieke ontwerpen die ervoor zorgen dat een zakelijke interieur een weerspiegeling wordt van de visie van de organisatie..

Mijn passie ligt in het creëren van unieke totaalrealisaties die niet alleen esthetisch zijn, maar ook functioneel om de zakelijke omgeving te optimaliseren. Welke ervaring wil je je bezoekers geven? Wat zijn de logische looproutes? En is de communicatie naar jouw bezoekers wel duidelijk? Mede door slim gebruik te maken van visuele communicatie, kleur, meubels en verlichting kan de ruimte bijdragen aan een professionele uitstraling, juist ook voor de beleving van de klant.

Younique Interieur draagt graag bij aan de beleving van jouw werkomgeving.

Bij het ontwerpen van een winkelinterieur zijn er verschillende cruciale factoren waarmee rekening gehouden moet worden om een aantrekkelijke en succesvolle winkelervaring te creëren. Ik kijk onder andere naar de indeling en routing, productpresentatie, verlichting en het gebruik van de juiste kleur- en materialen om
de optimale klantbeleving te creëren.

In de horeca speelt het interieur een cruciale rol bij het creëren van een aangename en gastvrije sfeer voor bezoekers. De belangrijkste factoren op het gebied van horeca zijn: de ambiance, indeling en zitplaatsen, de verlichting en het gebruiksgemak. Een uniek interieurontwerp dat overeenkomt met de doelgroep en de gewenste uitstraling kan een positieve impact hebben op de gastervaring.

Bij een salon, zoals een schoonheidssalon, kapsalon of nagelsalon, speelt het interieur een belangrijke rol in het creëren van een ontspannende en professionele sfeer voor klanten. Het moet voorzien zijn van een functioneel werkstation, genoeg privacy en kloppend kleur en materialenplan. Zo kan de klant optimaal genieten van een behandeling in een kloppende, rustgevende en luxe omgeving.

Op kantoor speelt het interieur een belangrijke rol in het creëren van een productieve en comfortabele werkomgeving voor werknemers. Belangrijke punten voor op kantoor zijn ergonomische werkplekken, de juiste akoestiek, groen en ruimte voor flexibele werkplekken. Een goed doordacht en aantrekkelijk kantoorinterieur kan ook bijdragen aan de tevredenheid van werknemers en het aantrekken van talentvolle professionals.

College voor de Rechten van de Mens

Het College voor de Rechten van de Mens is enorm tevreden met de restyling van onze kantine. Voor deze restyling kwam nauwelijks iemand in deze ruimte. En nu is het elke dag goed druk! Het is smaakvol en eigentijds ingericht. Super blij en een enorme aanrader!!

"Voor deze restyling kwam nauwelijks iemand in deze ruimte. En nu is het elke dag goed druk!"

Dat mijn dansschool een flinke make-over nodig had was duidelijk maar waar moest ik beginnen?! Ik schakelde Lisa in, zij gaf haar advies en mening maar luisterde ook goed naar mijn wensen. Achteraf had ik dit veel eerder moeten doen.

"Als je een enthousiaste, betrouwbare en goede interieurstyliste zoekt, twijfel niet en neem contact op met Lisa.

Dansschool spotlight

Loes & bert

Voor ons nieuwe appartement twijfelde ik over de kleuren en materialen die ik wilde gebruiken. Ik had zelf al ideeën over wat ik mooi vond, alleen Lisa kwam met nog creatieve oplossingen. Ik ben zeer tevreden over het advies van Lisa en door haar heb ik meer gedurfd in huis. Ik zou het dus iedereen aanraden!

"Wij zijn heel tevreden over Lisa en genieten nu volop van ons mooi ingerichte appartement."

Monique & Ton

Om onze saaie slaapkamer een bijzonder uiterlijk te geven hebben wij de deskundige hulp van Younique interieur ingeroepen. We zijn enorm tevreden over het hele traject, van intakegesprek tot het complete, serene concept voor onze slaapkamer. Younique Interieur is een dikke aanrader als je een creatief en uniek advies voor je interieur wilt!

“We zijn aangenaam verrast door het deskundig advies van Younique Interieur"

We beginnen met een vrijblijvend kennismakingsgesprek online. We leren elkaar kennen en kijken of er een klik is. Wie ben je als persoon? Waar heb je hulp bij nodig? In dit gesprek zal ik mijn werkwijze verder toelichten en vertel ik je wat je kan verwachten. 

1. Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Enthousiast geworden na deze kennismaking? Dan stuur ik je alle benodigde informatie toe en plannen we een vervolgafspraak op locatie. Ik luister aandachtig naar je visie en je verhaal als ondernemer. Dit vertaal ik naar een ontwerpplan die past bij jouw visie en onderneming.

2. Jouw visie ontdekken

Hierna ga ik aan de slag met jouw interieur op maat. Ik vind het belangrijk dat alles in de basis klopt. Ik richt me eerst op alle praktische zaken, zoals de indeling. Daarna gaan we verder kijken naar de sfeer, kleuren en materialen.

3. Concept en indelingsvoorstel

Als alles in de basis klopt, zal ik een verrassend kleuren- en materialenplan samenstellen om een passend geheel te creëren. Ook zal ik verschillende locaties en leveranciers bezoeken voor bijvoorbeeld meubels en maatwerk. Vervolgens werk ik het plan uit in een 3D beeld.

4. Materialen en kleuren: De juiste sfeer creëren

Als alles naar wens is na de eindpresentatie, kunnen we het plan in werking gaan zetten. Indien nodig kan ik jullie in contact brengen met de benodigde vakmensen of neem ik de gehele projectbegeleiding op me. Dan sta ik voor je klaar om het hele proces van A tot Z te regelen.

5. Uitvoering en realisatie

Als alle bouwwerkzaamheden zijn afgerond is het nog tijd voor de finishing touch. Ik zal de ruimte stylen met zorgvuldig geselecteerde accessoires en decoratieve elementen om de passende sfeer te creëren. Dit zorgt ervoor dat het interieur helemaal tot zijn recht komt en we een zeer exclusieve uitstraling kunnen creëren.

6. Finishing touch

Hoe doorlopen wij samen het zakelijke advies?

Focust op resultaten

Mijn doel is om een werkruimte te creëren die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook functioneel en  productieverhogend.

Compleet plan

Younique Interieur verzorgt complete plannen die direct naar de aannemer of vakman kunnen worden doorgestuurd. Naast het ontwerp kan Younique Interieur ook al het contact met de aannemer en leveranciers onderhouden. Dat scheelt jou een hoop tijd en energie die je ergens anders goed kan gebruiken.

Creatieve oplossingen

Younique Interieur komt met verrassende oplossingen waar je zelf nooit aan gedacht had. Zowel esthetisch als functioneel voor dagelijks gebruik

zakelijk interieur

Waarom younique voor jouw

Zakelijke projecten

Eerdere

Algemeen
  • De tarieven zijn inclusief reiskosten binnen een straal van 20km van Maarssen, buiten deze straal reken ik €0,30 per km.
  • Eventuele parkeer-en verblijfskosten zijn voor rekening van de opdrachtgever.
  • Ik werk met een aanbetaling van 50% van het factuurbedrag.

Ik werk met van tevoren gecommuniceerde tarieven, zodat je niet voor onverwachte kosten komt te staan. Bij een zakelijk advies kunnen de projecten erg uiteen lopen, daarom werk ik niet met een standaard prijs. Mijn uurtarief is €70,00 exclusief btw.
Afhankelijk van de wensen en de grootte van het project wordt er een passende offerte opgesteld. Neem contact met mij op voor een op maat gemaakte offerte.

Wat kost een zakelijk interieur?

Investering

Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Verzonden!

Klaar om Younique Interieur in te schakelen voor jouw zakelijk interieur? Neem contact met mij op voor een op maat gemaakte offerte.

Neem contact op