Younique Interieur richt zich naast de inrichting van privé woningen en de zakelijke markt ook op de inrichting van jouw vakantiewoning.
Ben jij op zoek naar een partij voor de inrichting van jouw exclusieve vakantiehuis? Lees dan gauw verder!

De inrichting van jouw vakantiewoning

Ontdek hoe Younique Interieur jouw vakantiewoning kan transformeren tot een ware oase van luxe en comfort. 

Het is altijd mijn droom geweest om de inrichting van vakantiehuizen te realiseren. Ik weet de perfecte balans te vinden tussen een esthetisch en functionele inrichting. Het interieur moet een exclusieve uitstraling hebben en tegelijkertijd comfort en gastvrijheid bieden. Ook is het belangrijk dat de woning onderhoudsvriendelijk is, zodat jij en je gasten optimaal kunnen genieten. 

Wellicht heb je het idee om een vakantiehuis te kopen of ben je al in het bezit van een huis op een fijne plek waar je naartoe kan om te ontsnappen uit de drukte van het hedendaagse leven. Maar ook een vakantiewoning die je verhuurt om meer inkomsten te genereren. Je begrijpt dat je er een aantrekkelijker rendement uit kan halen met een uniek en kloppend interieur.

Vakantiehuis Inrichting: Creëer een Oase van Comfort en Gastvrijheid

Een vakantiehuis moet aanvoelen als een tweede thuis, of het nu voor eigen gebruik is of voor verhuur. Het is van belang dat jouw vakantiewoning een unieke uitstraling heeft en dat je bij binnenkomst direct een warme sfeer voelt. Bij het inrichten van vakantiewoningen zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden. Samen zorgen we voor een interieur dat aansluit bij jouw wensen, zodat we een droominterieur voor jouw vakantiewoning kunnen creëren. 

Mede door gebruik te maken van 3D visualisaties krijg je het gevoel alsof je binnen kunt kijken in de toekomstige ruimte. In een 3D-ontwerp kunnen we de gewenste materialen, meubels, kleuren en accessoires nauwkeurig toepassen, 


Samen creëren we een vakantiewoning die aanvoelt als een tweede thuis

Monique & Ton

Om onze saaie slaapkamer een bijzonder uiterlijk te geven hebben wij de deskundige hulp van Younique interieur ingeroepen. We zijn enorm tevreden over het hele traject, van intakegesprek tot het complete, serene concept voor onze slaapkamer. Younique Interieur is een dikke aanrader als je een creatief en uniek advies voor je interieur wilt!

“We zijn aangenaam verrast door het deskundig advies van Younique Interieur"

Dat mijn dansschool een flinke make-over nodig had was duidelijk maar waar moest ik beginnen?! Ik schakelde Lisa in, zij gaf haar advies en mening maar luisterde ook goed naar mijn wensen. Achteraf had ik dit veel eerder moeten doen.

"Als je een enthousiaste, betrouwbare en goede interieurstyliste zoekt, twijfel niet en neem contact op met Lisa.

Dansschool Spotlight

College voor de Rechten van de Mens

Het College voor de Rechten van de Mens is enorm tevreden met de restyling van onze kantine. Voor deze restyling kwam nauwelijks iemand in deze ruimte. En nu is het elke dag goed druk! Het is smaakvol en eigentijds ingericht. Super blij en een enorme aanrader!!

"Voor deze restyling kwam nauwelijks iemand in deze ruimte. En nu is het elke dag goed druk!"

Loes & Bert

Voor ons nieuwe appartement twijfelde ik over de kleuren en materialen die ik wilde gebruiken. Ik had zelf al ideeën over wat ik mooi vond, alleen Lisa kwam met nog creatieve oplossingen. Ik ben zeer tevreden over het advies van Lisa en door haar heb ik meer gedurfd in huis. Ik zou het dus iedereen aanraden!

"Wij zijn heel tevreden over Lisa en genieten nu volop van ons mooi ingerichte appartement."

We beginnen met een vrijblijvend kennismakingsgesprek online. We leren elkaar kennen en kijken of er een klik is. Wie ben je als persoon? Waar heb je hulp bij nodig? In dit gesprek zal ik mijn werkwijze verder toelichten en vertel ik je wat je kan verwachten. 

1. Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Enthousiast geworden na deze kennismaking? Dan stuur ik je alle benodigde informatie en gaan we samen aan de slag om jouw verhaal te ontdekken! Ook zullen wij een gesprek inplannen op locatie, zodat we alle wensen in kaart kunnen brengen. 

2. Jouw verhaal ontdekken

Hierna ga ik aan de slag met jouw interieur op maat. Ik vind het belangrijk dat alles in de basis klopt. Ik richt me eerst op alle praktische zaken, zoals de indeling. Daarna gaan we verder kijken naar de sfeer, kleuren en materialen.

3. Concept en indelingsvoorstel:
De basis moet kloppen

Als alles in de basis klopt, zal ik een verrassend kleuren- en materialenplan samenstellen om een passend geheel te creëren. Ook zal ik verschillende locaties en leveranciers bezoeken voor bijvoorbeeld meubels en maatwerk. Vervolgens werk ik het plan uit in een 3D beeld.

4. Materialen en kleuren:
De juiste sfeer creëren 

Daarna is het tijd voor de eindpresentatie, als alles naar wens is gaan we over tot de realisatie van de gemaakte plannen. Indien nodig kan ik jullie in contact brengen met de benodigde vakmensen of neem ik de gehele projectbegeleiding op me. Ik sta voor je klaar om het hele proces van A tot Z te regelen. 

5.  Uitvoering & realisatie

Bij de afronding van het project besteed ik speciale aandacht aan de finishing touch. Ik zal de ruimte stylen met zorgvuldig geselecteerde accessoires en decoratieve elementen om het interieur nog persoonlijker en sfeervoller te maken. Dit zorgt ervoor dat het interieur helemaal tot zijn recht komt en we een zeer exclusieve uitstraling kunnen creëren.

6. Finishing Touch

Hoe doorlopen wij samen het traject?

Door gebruik te maken van 3D visualisaties lijkt het net alsof je al binnen kan stappen in je toekomstige vakantiewoning . 

Maakt visueel

Mijn focus ligt op het leveren van resultaatgerichte ontwerpen die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook functioneel en comfortabel. Ik combineer mijn creativiteit met mijn praktische manier van denken. 

Resultaatgericht Ontwerp

Als drukbezet persoon begrijp je de waarde van tijd. Ik snap dat je je vrije tijd niet wil besteden aan de inrichting van je tweede woning. Bovendien ben je hier  geen expert in en kost het een hoop tijd en stress om je hierin te verdiepen.

Bespaar tijd

Vakantie woning

Waarom younique voor jouw

Interieur projecten

Zie meer

Algemeen
  • Een advies is inclusief reiskosten binnen een straal van 20km van Maarssen, buiten deze straal reken ik €0,30 per km.
  • Eventuele parkeer-en verblijfskosten zijn voor rekening van de opdrachtgever.
  • Ik werk met een aanbetaling van 50% van het factuurbedrag.
Ik werk met van tevoren gecommuniceerde en schappelijke tarieven, zodat je niet voor onverwachte kosten komt te staan. Neem contact op voor een op maat gemaakte offerte. Ik werk met een uurtarief van €70,00 excl.  


Wat kost een interieur voor jouw vakantiewoning?

Investering

Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Verzonden!

Klaar om Younique Interieur in te schakelen voor jouw vakantiewoning? Neem contact met mij op voor een op maat gemaakte offerte.

Neem contact op